Ιστορικό

 

Η NewLineTech (Ρουσσόπουλος Ι. Γεώργιος και ΣΙΑ Ο.Ε.) ιδρύθηκε το 2002 και είναι η μετονομασία της εταιρείας του Γεωργίου Ρουσσόπουλου και του Κώστα Ιωάννου, η οποία είναι μια από τις αρχαιότερες εταιρείες στο χώρο των μηχανών γραφείου και πληροφορικής (έτος 1952).

 

Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2015 η εταιρεία μετέφερε τις εργασίες της σε ένα νέο σύγχρονο και αυτόνομο κτήριο έξι (6) επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 700 τ.μ. στην διασταύρωση των οδών Χαμοστέρνας 66 & Αλκμήνης του δήμου Αθηναίων.

 

Η εταιρεία έχει συνεργαστεί και έχει προμηθεύσει με προϊόντα πληροφορικής και μηχανών γραφείου τους μεγαλύτερους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας από το 1952.

 

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ο Κώστας Ιωάννου συμφώνησε με την εταιρεία Κ. Βλαχόπουλος Α.Ε. να διαθέτει τα προϊόντα φωτοαντιγραφής του Ιαπωνικού κατασκευαστικού οίκου KONICA στην Ελληνική αγορά.

 

Το 2002 η NewLineTech γίνεται Intel® Technology Provider Program Gold Partner της Intel.

 

Το 2002 η NewLineTech γίνεται μέλος του Microsoft Partner Network .

 

To 2007 η Κ. Βλαχόπουλος Α.Ε. μετονομάζεται σε Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Α.Ε.

 

Το 2008 η NewLineTech υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Α.Ε. για την διάθεση των προϊόντων της Konica Minolta στην Ελληνική αγορά ως «Αντιπρόσωπος»

 

Το 2009 η NewLineTech υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Α.Ε. για την διάθεση των προϊόντων της Konica Minolta στην Ελληνική αγορά ως «Τοπικός Αντιπρόσωπος» για τον νομό Αττικής.

 

Το 2010 η NewLineTech επιλέγεται από την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Α.Ε. ως ένας από τους τέσσερις Επίσημους Διανομείς για την διάθεση των προϊόντων της στον νομό Αττικής.

 

Το 2014 η NewLineTech λαμβάνει από την Konica Minolta BGR επίσημες πιστοποιήσεις ότι πληροί τις προδιαγραφές να διανέμει επίσημα στην Ελληνική αγορά τα «Office Digital Systems» και τα «KIP Wide Format Digital Systems» προϊόντα της.

 

To 2019 η NewLineTech λαμβάνει την κορυφαία πανευρωπαϊκή διάκριση "ELITE PARTNER" που απονέμεται από την KONICA MINOLTA, INC. Japan.

 

Από τότε έως και σήμερα η NewLineTech συνάπτει με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Α.Ε τις εκάστοτε διαθέσιμες συμφωνίες καθιστώντας την NewLineTech ως έναν από του κορυφαίους συνεργάτες της Konica Minolta στην Ελλάδα.

 

 

 

 
 
Ενδεικτικό Ενεργό Πελατολόγιο
 ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Ε.Λ. ΑΕ  ALPHA TRUST ΑΕΔΑΚ
 Δ.Ε.Η Α.Ε  E.F.G EUROBANK ERGASIAS A.E
 ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ  ΓΕΝΙΚΗ ΑΕΔΑΚ
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ  ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΤΣΗ
 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ  ΙΝTERAMERICAN A.E
 ΕΦΟΡΕΙΑ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ  GLAXO SMITHKLINE A.E.B.E
 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ  NIELSEN MUSIC CONTROL
 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΑΙΑΣ  RED BULL HELLAS
 Ο.Α.Ε.Δ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΣΤΙΑ
 Ο.Λ.Μ.Ε.  ΚΕΝΤΙΑ Α.Ε
 ΟΤΕ ΑΕ  NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε
 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ-ΜΕΛΕTHTIKH A.E
 ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ  ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε
 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ-ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΒΕΛΟΥ ΑΒΕΕ
 ΥΠΕΧΩΔΕ  THE MARGI A.E
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  ESPERIA PALACE
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ  ΛΗΤΩ Α.Ε
 ΕΘΝΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ  SANTAIR A.E